Iberico Ribs
Iberico är den typen av gris man gör lufttorkad skinka på, riktigt fin gris från Spanien. Revben finns […]
Iberico är den typen av gris man gör lufttorkad skinka på, riktigt fin gris från Spanien. Revben finns […]
Det börjar bli kallt. Det är minusgrader ute och för att få lite värme och lite uppiggande så […]
Efter två veckors extrem ManCold är jag tillbaka och vi har haft kalas i helgen. Min dotter fyllde […]
Nu regnar det i Göteborg. Hösten har börjat infinna sig och regnet är här för att stanna som […]
Det kan vara bland det godaste som finns. Igår käkade jag två burgare, en till lunch och en […]
Vi äter lika mycket med ögat som med munnen när det gäller smaker och goda ting. Vi tar […]
Vi är inne i September månad och jag såg hur min granne bar in sin grill i förrådet […]
Classic Texas Ribs 2 hela rader revbensspjäll (ca 2 kg) Texas rub Aluminiumfolie Rökspån av hickory 1dl äppelcidervinäger […]
På midsommarafton tog vi oss an Texas nationalrätt ”The Brisket” – långsamt rökgrillad nötbringa. Mystiskt, magiskt gott Brisket […]
Andreas en BBQ nybörjare med mer passion än kunskap, men skam den som ger sig! Mer BBQ och […]
FACEBOOK TÄVLING! 1st vinnare av ett förkläde gjort av Skandinaviskt läder från Skogens limited BBQ collection! (Värde 2 […]
Staffan Rosvall jobbar som kock på Högbobruks hotell. Har ett stort grillintresse och tävlar inom det. Vart med […]
Först vill vi passa på att gratulera Staffan till sin första plats på BBQ SM i Göteborg i […]
Veckans grillkock: Staffan Rosvall jobbar som kock på Högbobruks hotell. Har ett stort grillintresse och tävlar inom det. […]
Veckans grillkock: Andreas en BBQ nybörjare med mer passion än kungskap, men skam den som ger sig! Mer […]
Veckans grillkock: Andreas en BBQ nybörjare med mer passion än kunskap, men skam den som ger sig! Mer […]
Hel grillad Entrecote Beef rub 3 msk Paprikapulver 1 tsk Chayenne 1 msk Vitlökspulver 1 msk Senapspulver 1 […]
Vem vet mest? @rickardolsson “köper inget skit grillkol från macken bara skogens guld” klart! Grillkol.se 🙌🌋