Detaljhandel

VILL DU VETA MER?

Har du frågor om produkterna på Grillkol.se? Fyll i formuläret här nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Namn:
Företag:
E-post:
Telefon dagtid:

OBS! Enligt lag måste all grill- och tjältiningskol som importeras och tillverkas till/i Sverige 2015 och framåt vara REACH certifierat! Vårt registreringsnummer YE548046-31

Ett klassiskt varumärke stärker vår varumärkeportfölj! Hälsinge Kol & Trä AB köper upp Skogens Kol och med våra 5 000 m2 stora lagerlokaler blir vi en ledande totalleverantör av grill- och upptiningsprodukter!

Vi har kvalitetskontrollerad försäljning enlig EN1860-1, FSC och REACH. Vi levererar idag våra produkter till stora företag inom detaljhandel och konsument, grossister, industri (Tjältining, Upptining tjälen, smideskol med mera) byggföretag, kommuner, restauranger.

Vi har anpassade och rätt paketerade produkter för alla ovan nämnda målgrupper grillkol, briketter och trätjära. Med mer än 30 år i branschen så har vi givetvis hög kvalitet till rätt priser! Hör av er för offert till info@grillkol.se

Vi har AAA soliditet sedan 2004. Detta ser vi som en fin merit och som ett tecken på att våra kunder är nöjda med våra kvalitativa produkter.