Föreningar / Skolklasser

Tjäna pengar till föreningen, laget och skolklassen!

Föreningar – Ska er förening eller ditt lag på cup, träningsläger eller behöver ni helt enkelt jobba in pengar för att få ihop er ekonomi under säsongen?
Skolklasser – Har du och dina klasskamrater en målsättning om att komma iväg på en härlig klassresa?

FÖRSÄLJNING

Att sälja grillkol för er i föreningen/klassen är ett effektivt sätt att med en högt efterfrågad produkt med bra kvalitet tjäna extra pengar till era ändamål.

Fördelarna att sälja grillkol & biokol är många och vi är helt säkra på att alla känner minst tio personer som äger en grill eller en pallkrage?

Grillkol för med sig positiva tankar om god mat och trevligt sällskap och grilla är ju något man faktiskt kan göra året runt vilket innebär att ni har möjlighet till flera försäljning tillfällen under året! Att sälja grillkol och grilltillbehör för er i föreningen/klassen är ett effektivt sätt att tjäna pengar på en högt efterfrågad produkt med bra kvalitet.

NYHET HÖSTFÖRSÄLJNING

Nu kan ni som förening eller skolklass tjäna enkla pengar året runt med oss på grillkol.se! Efter succélanseringen av vår nya produkt “Skogens högeffektiva biokol 25 L” våren 2020 så har efterfrågan vart stor att även kunna sälja produkten under hösten för att kunderna ska kunna förbereda jorden i sina pallkragar för kommande odlingssäsong.

Produkter i fokus under höstförsäljning
Skogens högeffektiva biokol 25 L – Förbered jorden i pallkragen för kommande odlingssäsong. (Mer information om biokol)
Skogens premium folie 45 cm – Perfekt med en bred folie för julskinkan och förvaring av annan julmat både i kyl och frys.
Skogens fryspåse 2,5 L – Helt perfekt för julens alla bakverk och överblivna matrester.
Skogens helt naturliga träull – Tänder alla spisar, eldkorgar och eldar för korvgrillning vid skidbacken enkelt och miljövänlig.
Skogens tjärlakritssmoked sås – Glasera dina ribs och bjud på en unik smakupplevelse vid julbordet i år.

Sedan början av år 2000
Har vi samarbetat med föreningar och klasser och hjälpt dessa att förverkliga sina mål med våra lättsålda produkter. Med oss som samarbetspartner har ni stöttning från start till mål med allt säljmaterial ni behöver och såklart med en personlig kontakt.

För att ta del av all information kring försäljning av våra produkter som priser, antal säckar med mera fyll i en intresseanmälan här nedanför och ni har all information ni behöver på eran mailen inom ett par minuter. Behöver ni hjälp eller har funderingar kontakta oss gärna på info@grillkol.se eller 0278 – 203 78

Med vänlig hälsning Grillkol.se!

PS. Alla grillar!

Räkna ut antal säckar

Tänk på att eventuell frakt och serviceavgifter tillkommer på eran försäljning.

Se filmen om vår nya produkt – Skogens Högeffektiva Biokol 25 L
Se informationsfilmen om vår nya produkt – Skogens Majskol 2 kg