Föreningar / Skolklasser

Hur mycket pengar behöver ni?

kr

Hur många personer kan sälja?

personer

 

För att ta del av all information kring försäljning av våra produkter lämna en intresseanmälan här.

Kvalitetskontrollerad försäljning enligt EN1860-2, FSC och REACH

Tjäna pengar till föreningen, laget och Skolklassen !

  • Föreningar – Ska er förening eller ditt lag på cup, träningsläger eller behöver ni helt enkelt jobba in pengar för att få ihop er ekonomi under säsongen?
  • Skolklasser – Har du och dina klasskamrater en målsättning om att komma iväg på en härlig klassresa?

Att sälja grillkol för er i föreningen/klassen är ett effektivt sätt att med en högt efterfrågad produkt med bra kvalitet tjäna extra pengar till era ändamål.

Fördelarna
Att sälja grillkol är många och vi är helt säkra på att alla känner minst 10 personer som äger en grill. Grillkol för med sig positiva tankar om god mat och trevligt sällskap och grilla är ju något man faktiskt kan göra året runt vilket innebär att ni har möjlighet till flera försäljningsmöjligheter/tillfällen under året!

Sedan början av år 2000
Har vi samarbetat med föreningar och klasser och hjälpt dessa att förverkliga sina mål med våra lättsålda produkter. Med oss som samarbetspartner har ni stöttning från start till mål med allt säljmaterial ni behöver och såklart med en personlig kontakt.

För att ta del av all information kring försäljning av våra produkter lämna en intresseanmälan här ovanför. Behöver ni hjälp eller har funderingar kontakta oss gärna på info@grillkol.se  eller  0278 – 203 78

– Med vänlig hälsning Grillkol.se!

PS. Alla grillar!

”Vi sålde grillkol, briketter och tillbehör med föreningen och lyckas skrapa ihop en förtjänst på 40.231;- , kanon!”

– Mattias Gustafsson Mullsjö AIS

”Förra året så sålde vi grillkol för att tjäna lite extra pengar till våran förening, Detta blev succé! Ca 36.000:- blev förtjänsten och våra killar och tjejer kunde åka på fler cuper än någonsin tidigare ;)”

– Smålandsstenars GOIF – Fotboll

”Kanon bra och lätt och sälja! Vi har sålt 2ggr i vårt fotbollslag!! Har gett en hel del pengar! Kan rekommendera detta mycket! Bra service och kvalitet på kolen och briketterna! ”

– Tommy Skara FC

Vi har AAA soliditet sedan 2004. Detta ser vi som en fin merit och som ett tecken på att våra kunder är nöjda med våra kvalitativa produkter.